Honor 9S hazai ár és megjelenés

Új okostelefonnal bővíti hazai termékkínálatát a Honor, a májusban bemutatott 9S most hozzánk is megérkezett.

A megfizehető Honor 9S okostelefon már Magyarországon is elérhető. Az Android operációs rendszerrel és Huawei App Gallery-vel érkező készülék 5,45”-es, 1440×720-as FullView kijelzőt kapott, és TÜV Rheinland minősítésű kékfény-szűrővel kíméli a szemet. A mindössze 144 gramm súlyú okostelefonon megjelenítője körül 8,35 mm-es káva fut körbe.

A Honor 9S hátlapján f/2.0 rekeszértékű, 8 MP-es kamera található, előlapján pedig egy 5 MP-es kamera és Beauty Mode támogatja a szelfik készítését. A 3020 mAh-s akkumulátor akár egész napos üzemidőt biztosít, így akár 21 óra telefonálást és 17 óra videolejátszást is lehetővé tesz.

A Honor 9S Android 10 mobil operációs rendszerrel és Huawei App Gallery-vel érkezik. A telefon 32 GB-os belső tárhelye microSD kártyával 512 GB-ig bővíthető. A microSD kártya nyílása mellett két SIM kártya nyílás is található a készüléken, valamint egy jack csatlakozó.

A Honor 9S kék színben már elérhető Magyarországon a Telekom kínálatában 32.560 forintos listaár helyett 25.300 Ft online- és készülékkedvezménnyel.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.