Huawei, Honor, OnePlus és Redmi mobilok zsebelték be az EISA díjait

Az EISA idén is kiosztotta a legjobb okoseszközöknek járó díjakat a mobilos szegmensben, pedig most is egy Huawei készülék lett a legjobb.

Egymást követő alkalommal már második éve viszi haza a Huawei az EISA legjobb okostelefonnak járó díját. A tavalyi győztes P20 Pro utódja, a P30 Pro kapta most meg ugyanezt az elismerést. Kiemelték a készülék sokoldalú képességeit, és a hátlapján lévő négy kamera tudását, a nagy teljesítményű lapkakészletet és a hosszú üzemidejű akkumulátort.

huawei-p30-pro

Egy másik, de szintén a Huawei termékcsaládhoz közel álló készülék szerezte meg a “Lifestyle” kategória aranyérmét. A Honor 20 Pro az EISA szerint a zászlóshajó kategóriájú kameráival és vonzó árcédulájával érdemelte ki az elismerést.

honor-20-pro

A legfejlettebb mobil kategóriában a OnePlus 7 Pro-nak sikerült az EISA érdeméremét megszereznie. Ebben pedig közrejátszott a benne lévő Snapdragon 855 lapkakészlet, az UFS 3.0 tároló és az akár 12 GB-os rendszermemória.

oneplus-7-pro

A legjobb vételnek számító okostelefon a Redmi Note 7 lett. Köszönhetően a dupla üvegborításnak, a 48 megapixeles főkamerának és a benne lévő Snapdragon 660 rendszerchipnek és 4000 mAh-s akkumulátornak.