Huawei Mate 20 RS Porsche Design – a kategória csúcsa

írta: Robi

A várakozásoknak megfelelően ezúttal sem maradt Porsche Design változat nélkül a Mate széria, ami továbbra is a prémium modellnek számít.


Ahogy az várható volt a teljesítmény megjelenés terén ezúttal is a Mate 20 Porsche Design kapta meg a koronát, a mobil minden szemszögből a legjobbnak számít, de ez az árán most is meglátszik. Ami a dizájnt illeti, a készülék eleje teljes mértékben megegyezik a Mate 20 Pro-val, de a hátlapon már vannak nagyobb változások.

A Pro változat üveglapja helyett bőr és üvegszalag kombót kapott a Porsche Design, utóbbi a hátlap közepén függőlegesen helyezkedik el, benne pedig a Leica kamerák és a logók kaptak helyet. Kétoldalt találjuk a valódi bőr felületet, tehát nem csak egy bőr hatású műanyagról van szó.

A Mate 20 Porsche Design is Kirin 980 lapkával és 40+20+8 megapixeles hátlapi kamerákkal rendelkezik, előlapján pedig szintén 24 megapixeles modult találunk a 6,39 hüvelykes megjelenítő felett. Rendszermemóriából azonban már 8 GB áll rendelkezésünkre és a 256 GB-os variáns mellett 512 GB tárhellyel is be tudjuk szerezni.

Az árcédula ezúttal sem alacsony, az alapmodell (256 GB) 1695 eurót kóstál, ha pedig 512 GB-ot szeretnénk akkor 2095 eurót kell fizetnünk. A telefont fekete és piros színben tudjuk majd megvásárolni. Egyenlőre nem tisztázott az előrendelési időszak kezdete, de a Huawei megerősítette, hogy a kiszállítás november 16-án kezdődik.

forrás: huawei