Huawei P40 és P40 Pro: a részletes specifikációk és az árak is kiszivárogtak

Holnap érkezik a Huawei P40 és P40 Pro, illetve számítunk egy harmadik modellre is, ami állítólag a P40 Premium vagy a P40 Pro Plus nevet kapja. Ezzel kapcsolatban meglehetősen nagy a titkolózás, de a két olcsóbb variánsról már mindent tudunk.


A slashleaks közzétette a két készülék teljes specifikációs listáját és a várható európai árakkal kapcsolatban is jött infó. Nagy meglepetés nincs, már a hónap közepén is lehetett hallani, hogy 800, valamint 1000 eurót kérnek majd a P40 és P40 Pro-ért. A méretbeli eltérés megmarad 6,1 és 6,58 kijelzőmérettel lehet kalkulálni, előbbi hagyományos lapos képernyő, utóbbi pedig a széleken ívelt megjelenítő lesz, akárcsak a Mate 30 Pro-nál. A hardveres összetevőkről és a kamerák funkcióiról az alábbi táblázatból tudsz tájékozódni.

A bemutató tehát holnap lesz, a koronavírus miatt online eventet tart a Huawei, amit többek között a YouTube-on keresztül is fognak közvetíteni. Ha szeretnél naprakész lenni a P40 szériával kapcsolatban korábbi cikkeinket itt tudod elolvasni.