Huawei telefon mentette meg egy nő életét

Az okostelefonok és okosórák már mondhatni napjaink nélkülözhetetlen részeivé váltak. Ami azért valljuk be nem minden esetben jó, de persze van olyan is mikor egyes emberek ezeknek köszönhetik az életüket, íme a legújabb példa.


Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne hallanánk olyan esetről, hogy egy okoseszköz mentette meg egy ember életét. Nemrég hazánkban is történt egy hasonló eset, egy karácsonyra kapott Apple Watch szív problémákat jelzett újdonsült tulajdonosánál. Aki ezt követően orvoshoz fordul és bebizonyosodott, hogy valóban jók voltak az óra által mért adatok, mert végül pitvarfibrillációt (szívritmuszavart) diagnosztizáltak nála.

huawey-y6-2019

A napokban egy újabb eset járta be a külföldi sajtót. Ezúttal egy Huawei mobilnak köszönhette életét egy 42 éves nő. Az egyedül élő Beth McDermott egyik nap otthonában a lépcsőn ment lefelé, amikor megbotlott és az esés következtében beütötte a fejét. A hölgy ezt követően három napig feküdt eszméletlenül. Majd miután magához tért nem tudott felállni. Szerencsére a zsebében volt Huawei Y6 2019 telefonja, ami kiváló üzemidejének köszönhetően három nap készenlét után 50% körüli értékre merült csak le. Ennek segítségével Beth tudta tárcsázni a segélyhívót, akik miután a helyszínre érkeztek, kórházba szállították.

hua-y6-2

Beth elmondta, hogy tudja ha nincs a telefonja akkor most nem lenne életben. Valamint azt is megtudtuk tőle, hogy korábban egy iPhone 6 készüléket használt, amit azért adott el mert egy nap többször is kellett töltenie. Úgy tűnik, nagyon jól járt azzal, hogy Huawei Y6 2019 mobilt vásárolt, mert valóban ez menthette meg az életét.

FORRÁSthe sun
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.