Ilyen lett a Fossil Gen 6 okosóra

fossil

Az okoksórák piaca az egyre növekedő szakaszban jár, ahova nem csak az okostelefon gyártók, hanem a klasszikus óra gyártók is becsatlakoznak. Ilyen a Fossil is.

crypto50

Már a címből lehet sejteni, hogy nem egy új márka új termékéről beszélünk a piacon, hiszen ez már a hatodik kiadás ebből a típusú termékből a cég kínálatából. A Fossil hű a keresőóriáshoz (Google), így most is a Wear OS dolgozik a készülékében, csak az az egy bökkenő, hogy egy régebbi verzió, mint amit a Samsung Galaxy Watch 4 okosóráknál használnak, így ilyen értelemben már most lemaradásban vannak a piactól,már a bemutatás kezdetétől.

Hardveresen a termék nagyon erős, hiszen egy Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ dolgozik benne, ami a nagy testre szabhatóság mellett a biztosítja az akadásmentes működést.

Egy másik dolog, ami miatt ki lehet emelni az okosórát az a töltési sebesség, hiszen kétszer gyorsabban tölt fel, mint mondjuk az Apple Watch Series 6. Gyakorlatban ez például azt jelenti, hogy fél óra alatt az akkumulátor szintje eléri a 80%-ot.

fossil

A gyártó szerint az üzemidő nagyjából 24 óra, folyamatos használat mellett. A termék 42mm és 44 mm-es változatban kapható különböző tokozással nagyjából 90.000 Ft-os áron.

Amit mindenképpen ki lehet emelni az az, hogy nagyon dizájnos kivitelekben készítették el ezeket a termékeket, ami szimpatikus lehet azok számára, akik alap okosóra tulajdonságokkal keresnek valami egyedi kiegészítőt.


Forrás