Ilyenek lesznek az új Galaxy Fold dizájnbeli változtatásai

A szeptemberben visszatérő Galaxy Fold-on több változtatást is eszközölt a Samsung, hogy kijavítsa a nem várt hibákat, mutatjuk melyek lesznek ezek.


Mint tudjuk a Galaxy Fold tesztelését laboratóriumi körülmények között hajtották végre. Ebből adódóan nem számoltak olyan szennyeződésekkel melyekkel a mindennapi használat során találkozik egy telefon. Elég csak arra gondolni ha zsebre teszünk egy készülékek, már ekkor rengeteg porral és szösszel kapcsolatba kerül. A Fold hajlítható kijelzője mögött pedig rengeteg mechanikus eszközt találunk, melyeknek mint kiderült nem igazán tettek jót a szennyeződések. Ráadásul ez az után derült csak ki mikor már a dél-koreai gyártó több Galaxy Fold-ot is elküldött tesztelésre, majd a tesztereknél pár nap múlva jó pár elhasalt.

galaxy-fold-new1

Ezt követően a Samsung elhalasztotta első hajlítható csúcsmobiljának startját. Majd változtattak a dizájnon, így apróbb változtatásokkal fog jönni szeptemberben az “új” Fold.

Az allaboutsamsung-nak sikerült megszereznie pár képet, melyen az új Galaxy Fold, és a régi közötti különbségek láthatók. A kijelzőn lévő védőréteg széleit a keretig kihúzták így azt már nem tudja senki sem eltávolítani. Erre azért volt szükség mert sokan azt hitték, hogy egy gyári fóliáról van szó, majd a levételét követő napokban meg is hibásodott a megjelenítő.

A kijelző feletti részt még jobban eltömítették, így oda kevésbe tud majd bejutni por, vagy más egyéb szennyeződés. A Fold az eddigiek alapján szeptemberben kerülhet újra forgalomba. A történteket követően egyébként a Huawei Mate X startja is csúszott egy kicsit és a kínai gyártó is végzett pár módosítást az eszközön. Legalábbis erről árulkodnak a napokban kiszivárgott képek.