Indiában indul el először a Xiaomi Redmi Note 10T 5G értékesítése

xiaomi

A Xiaomi egy olcsó 5G-s készüléket dob piacra júliusban Indiában, hogy a közép kategória kedvelőinek is elhozza a gyorsabb internetet.

INLOCK

A kínai cég nemrég kezdte el forgalmazni a Xiaomi Redmi Note 10 5G készüléket, ami a 80.000 Ft-os árkategóriában próbál szerencsét. Jó választás lehet a telefon, hogy ha valakinek az a legfontosabb, hogy rátudjon kapcsolódni a készülék a legújabb internethálózatra.

A Redmi India Twitter oldalán jelentette be, hogy július 20-án érkezik a Xiaomi Redmi Note 10T 5G, ami a bemutató kép alapján a sima Redmi Note 10 5G átnevezett változata lesz. Ezt a taktikát sokszor alkalmazza a cég, így szinte biztos lehetünk ebben az információban.

Olyan specifikációkkal bír a Redmi Note 10 5G, mint a 6,5 colos FHD+ felbontású 90 Hz képfrissítésű LCD kijelző vagy a 8 MP-es szelfi kamera. A hátlapon pedig egy 48 MP-es, kamera mellett két darab 2 MP-es lencse kapott helyet (makró, mélység).

A készüléket egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 700 5G hajtja, ami elérhető lesz 8GB RAM-al és 256 GB tárhellyel is. Az akkumulátor pedig egy 5000 mAh kapacitású telep, amit 18W maximális sebességgel lehet majd feltölteni. Szoftveres fronton pedig Android 10-et kapunk, ami valljuk be kissé meglepő 2021-ben.

xiaomi

Ez lesz az első 5G-s Xiaomi mobiltelefon Indiában. A készülék áráról egyelőre még nincs információnk. Ez valószínűleg a bemutatás napján válik elérhetővé.


Forrás