Infinity megjelenítővel jöhet a Galaxy A (2018) széria

A Samsung Galaxy A szériája az egyik legnépszerűbb a felhasználók körében, ha a most felröppent pletykák igazak, akkor az így is magas eladási számok többszörösükre is nőhetnek.


A Galaxy S8 kapta meg elsőként az Infinity Display névre hallgató megjelenítőt, majd ez után a napokban bemutatkozó Note 8 is így érkezett, de egy picit szögletesebb dizájnnal. A két készülék, a szinte káva mentes megjelenítővel annyira lenyűgözően néz ki, hogy még a konkurens Apple rajongók is dicsérik. Ahogy viszont az S8 megjelenése óta telik az idő, a többi gyártótól is kapjuk az efféle mobilokat. Ez pedig azt jelenti, hogy lassan már nem számít prémiumnak egy ilyen modell. Nekünk felhasználóknak ez csak jót jelent, mivel így az olcsóbb kategóriás eszközök is kaphatnak Infinity Display megjelenítőt. Ami akár odáig is vezethet, hogy a Galaxy A (2018) széria tagjai is így jöhetnek majd, egy kínai Twitter felhasználó most erről árulkodik.

https://twitter.com/mmddj_china/status/901777633767178244

Ha ezt meglépné a Samsung és valóban Infinity Display-el adná ki a Galaxy A következő sorozatát, akár már most elkönyvelhetjük, hogy 2018-ban ismét az egekben lesznek a cég statisztikái. Egyenlőre azért még ne vegyük ezt biztosra, legalább az első nem hivatalos kép kiszivárgását várjuk meg. A 2017-es modellek már hozták magukkal a vízállóságot és az Alwayos On Display-t is. A Samsung Galaxy A5 (2018) megmutatta erejét a Geekbench-nél, de az A7 (2018) is felbukkant a GFX Bench adatbázisában, ahol a látottak alapján, Full HD felbontású megjelenítővel rendelkezik majd. Kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket!