Információk érkeztek a Samsung Galaxy S23 széria kameráiról

A dél-koreai vállalat következő évi csúcskészülékeiről újabb információk szivárogtak ki. Ezúttal a kamerákról érkeztek specifikációk, mi pedig mutatjuk őket.

A Samsung Galaxy S23 sorozat, valamikor majd a következő év elején kerülhet bemutatásra, előtte pedig érkezhetnek még a legújabb hajlítható kijelzős készülékek, amik az idei nagy dobásnak számíthatnak az okostelefonok piacán, legalább is a szivárgások szerint.

Visszatérve a Samsung Galaxy S23 sorozatra, attól függetlenül, hogy még messze a bemutatás dátuma, elég sok információt tudhattunk meg az új sorozat tagjairól. Ami szinte garantált az az, hogy hardveresen a legújabb Exynos és Snapdragon chipekkel lesznek majd felszerelve, emellett a kijelző és tovább javulhat.

s22

A napokban a kamerákról érkeztek információk, amik szerint a Samsung Galaxy S23 és Samsung Galaxy S23+ készülékek ugyan azt a 10 MP-es teleobjektív kamerát kaphatja majd meg, mint amit a Samsung Galaxy S22 szériánál használt a cég.

Arról még nincsenek információk, hogy a Samsung Galaxy S22 Ultra kamerái hogyan változhatnak, de már arról is lehetett olvasni, hogy egy 200 MP-es főkamerát kaphat majd meg a termék. Egy biztos, mi izgatottan várjuk a megjelenést és meg is osztjuk majd veletek az információkat a termékekkel kapcsolatban.


Forrás