Információk érkeztek a Samsung Galaxy Z Fold 4 készülékről

samsung

Pár hónapja jelent meg a Samsung Galaxy Z széria harmadik tagja, viszont már Samsung Galaxy Z Fold 4 modellről szólnak a pletykák, mi pedig mutatjuk, hogy mit lehet eddig tudni róla.

crypto50

A Samsung az előd modellhez hasonlóan, valamikor nyár végén leplezheti le a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefont, ami számos újítást kaphat meg, viszont egyet biztosan nem. Ez pedig nem más, mint a telefonba épített S-Pen. Habár a jelenlegi csúcsmodell is kompatibilis az S-Pen Fold Edition tollal, csak egy tokba tudjuk elrejteni, vagy külön kell hordanunk hozzá a tollat.

A jelentések szerint ez megmaradhat a következő modellnél is, tehát egyelőre nem lesz olyan élményünk, mint amit a Samsung Galaxy Note szériánál kapunk. habár ez nem feltétlenül baj, hiszen ez még mindig egy jobb estet, mintha valamilyen specifikáció rovására menne a fejlesztés.

z fold

A dél-koreai cég a 4-es szériában tovább fejlesztheti a kijelző alá épített lencsék minőségét, emellett Samsung Galaxy S21 Ultra szintű fotós képességekkel szerelheti fel a mobilokat.

Mindemellett hardveresen a Snapdragon 898-at kaphatja meg, az akkumulátor kapacitása pedig maradhat 4400 mAh nagyságú. A fejlesztések ellenére a forrás szerint, a Samsung Galaxy Z Fold 3-hoz képest alacsonyabb árcédulát kaphat a termék, ami még közelebb hozza a felhasználókat a hajlítható kijelzős okostelefonokhoz.


Forrás