Információk érkeztek a Xiaomi 13 Ultra készülékről

xiaomi

A kínai vállalat néhány napja bemutatta a Xiaomi 13 sorozat tagjait, viszont ez még tovább fog bővülni a következő évben. Mutatjuk, mit fog tudni a Xiaomi 13 Ultra.

 

A kínai vállalat néhány napja bemutatta a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro okostelefont, amik egyelőre még csak Kínában elérhetőek, de a következő év elején a globális bemutatóra is sor kerülhet majd.

Ennek ellenére a szivárgások már megindultak a következő generációs készülékekről, köztük a Xiaomi 13 Ultra okostelefonról is.

A kínai vállalat új csúcskészüléke a pletykák szerint valamikor a 2023 Q2-es időszakban jelenhet majd meg, de a pontos bemutatási dátum egyelőre még nem ismert. A lapka, ami benne fog dolgozni az a Snapdragon 8Gen2 SoC, persze arra is van esély, hogy ennek az utód kiadása kap majd helyet a termékben, főleg, ha addig húzódik a bemutatás.

Az már szinte biztos, hogy a RAM méret 16 GB lehet, a belső tárhely pedig 512 GB vagy 1 TB-os. A forrás megjegyzi, hogy az Ultra modell mellett érkezhet majd meg a Xiaomi MIX Fold 3 hajlítható kijelzős okostelefon is, ami szintén ezekkel a tulajdonságokkal lehet majd felszerelve.


Forrás