Ingyen korlátlan mobilnet a Diginél – Utolsó lehetőség

Tavaly nyáron elindult a Digi mobilszolgáltatása, és folyamatosan dolgoznak a teljeskörű lefedettségen. A kezdetekhez képest már az ország több pontján is igénybe tudjuk venni a szolgáltatást. 

brave_banner_3_gsmring

Amikor 2019-ben elindultak, ingyenes, korlátlan mobilnettel próbálták meg ügyfeleket szerezni a másik három szolgáltatótól. Már akkor leszögezték, hogy ez a promóció csak ideig-óráig fog tartani. Ha megnézzük a lefedettségi térképet, akkor jól látható, hogy az ország keleti részén lassan mindenhova eljut a Digi, viszont Dunántúlon még csak a nagyobb városok környékén lehet igénybe venni a szolgáltatást. A teljes lefedettségen tehát még dolgoznak, de a tesztfázis idén decemberben befejeződik. Épp ezért, ha valaki szeretné az ingyenes csomagot jobb ha siet, mivel december 31-én ez a promóció véget ér.

A Digi jelenlegi mobil csomagjában egyébként csak annyi havidíjat kell fizetni, amennyit használjuk azt. A mobilinternet ingyenes és az adatforgalom is korlátlan, a hívás díja hálózaton belül ingyenes, hálózaton kívül minden belföldi és EU-s mobil és vezetékes hívásért 5 Forintot kell fizetni percenként, egy SMS-ért 21 Forintot kérnek. Ha olyan településen élsz, ahol van lefedettsége a Digi-nek, mindenképp érdemes átgondolni ezt az ajánlatot, főleg azoknak, akik első sorban az interneten keresztül kommunikálnak családtagjaikkal, barátaikkal.

A Digi hálózatán az alábbi szolgáltatásokat lehet igénybe venni:

  • belföldi mobilbeszélgetés,
  • nemzetközi mobilbeszélgetés,
  • belföldi SMS küldés,
  • nemzetközi SMS küldés,
  • belföldi mobilinternet szolgáltatás,
  • roaming szolgáltatás,
  • mobilparkolás,
  • autópálya matrica vásárlás.

A telefonhívások számlázása perc alapon történik és van egy feltétel, aminek mindenképp meg felelni. Legalább egy Invitel vagy Digi vezetékes vagy műholdas előfizetéssel kell rendelkezni azoknak akik szeretnék az ingyenes mobilcsomagot. Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik élő szerződéssel, vállalnia kell, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DigiMobillal lefedett települések közül.

2021-től a vállalat bevezeti a fizetős konstrukciókat, a DigiMobil Plus és a DigiMobil Max csomagok havi 1.000 Forintba kerülnek, előbbi 15 GB belföldi internetet és 200 perc lebeszélhetőséget tartalmaz, utóbbinál pedig 30 GB internetet és 4 Forintos percdíjat kapunk. Az SMS díjakat egyelőre nem hozta nyilvánosságra a szolgáltató.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.