Ingyen mobilinternet jár néhány Telekom-os ügyfélnek

telekom

A Telekom rendszerint vezet be olyan akciókat, amikor a felhasználók ingyen kaphatnak mobilinternetet, ami sok ember számára nagy segítség lehet, bizonyos időszakokban. Most egy újabb ilyen eset történt, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Telekom Magyarországon az egyik legtöbb ügyféllel rendelkező vállalat, aki számos szolgáltatást kínál a felhasználóinak széles körben. Ebbe bele tartoznak mind a magán, mind a céges előfizetések. A cég készített egy statisztikát, amiből kiderül, hogy a hazai kkv-ban az előző évben, hogyan alakult a mobilinternet használat.

A statisztika szerint a felhasználók 90%-a rendelkezik 1 GB-os internet előfizetéssel, a maradék pedig ennél többet használ. A céges konferenciahívások lebonyolításakor sok esetben jól jöhet a magasabb adatmennyiség, így a Telekom egy egyedi akcióval állt elő a kkv-k számára, amit 2022.január 15-től vehetnek igénybe.

telekom

Azok a cégek, akik valamilyen formában igénybe veszik a Telekom mobil szolgáltatásait, azok 6 GB ingyen mobilinternetet kapnak, amit február 13-ig tudnak felhasználni, nem csak belföldön, hanem az EU-ban is.

Azok, akik jogosultak a kedvezményre, kapnak SMS-es értesítőt. A cég így próbál segíteni a cégeknek, céljaik elérésében. További információk a cég hivatalos weboldalán érhetőek el, amit a Forrás linkre kattintva, meg is tekinthetnek.


Forrás