Ingyen mobilnetet ad karácsonyra a Vodafone

Karácsony alkalmából ingyen mobilinternettel vagy korlátlan hanghívással kedveskedik ügyfeleinek a Vodafone.


Három nap díjmentes és korlátlan internetezést biztosít azon ügyfeleinek a Vodafone akik okostelefonnal rendelkeznek. A szolgáltató természetesen gondolt azokra is akiknek nincs okostelefonjuk, őket három nap díjmentes hanghívással lepik meg. A karácsonyi akcióról SMS-ben értesíti ügyfeleit a Vodafone. Aki pedig használja a MyVodafone applikációt a jó dolgok menüpont alatt aktiválhatja a korlátlan mobilinternetet.

A fentieken kívül a RED-es ügyfeleknek is kedveskedik a cég. A RED Infinity Pro csomaggal rendelkezőknek ezer forintot elengednek a havidíjból. Aki pedig az ünnepi időszakban vásárol új készüléket RED csomagban, akár 30 ezer forinttal kevesebbért juthat hozzá a kiszemelt mobilhoz. A nemrégiben a Vodafone tulajdonába kerülő UPC ügyfelek sem feledkezett meg a szolgáltató. Akik UPC digitális televízió előfizetéssel rendelkeznek december 24-től december 26-ig reklámmentes Paramount Karácsony csatornát kapnak.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.