Ingyen müzli és laptop is járhat a Pixel 4 mellé

Néhány szerencsés már megkapta a Google új csúcsmobilját, az értékesítés elsőként az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Tajvanon és az Egyesült Királyságban vette kezdetét.

A keresőóriás ötletes csomagolással kedveskedett az előrendelőknek, egy nagy müzlis dobozba pakolták a készüléket és egy kis ehető müzli is került a telefon mellé. Akik Pixel 4 vagy Pixel 4 XL-t vásároltak korlátlan Google Fotók felhőtárhelyet is kaptak a mobilhoz. Ez azt jelenti, hogy három éven keresztül eredeti minőségben őrzik meg a Google szerverei a fotókat és videókat. Az okostelefonok többségénél egyébként 16 megapixeles felbontásra és 1080p-re tömörítik a képeket és videókat.

Az igazi mázlisták akár egy 14-es Chromebookot is kaphatnak a Pixel 4 vagy Pixel 4 XL mellé. A lapi internetezésre egyébként pont elég – főleg ha ingyen adják – kétmagos AMD A4 proci van benne, 4 GB RAM és 32 GB eMMC tárhely. A laptopot külön kell igényelni a megérkezést követő 14. és 45. nap között. Utóbbi akció sajnos csak Angliában él, és az a helyzet, hogy itthon nem is tudunk hivatalosan a Google Store-ból Pixel 4-et rendelni, mivel hazánkban ez a szolgáltatás nem érhető el. Pedig itthon is biztosan lenne igény az új Pixel-ekre.

A két újdonság Snapdragon 855-tel érkezett, a Pixel 4 kijelzője 5,7 az XL-é pedig 6,3 hüvelyk lett. Modelltől függően 6 GB belső memóriát és 64 vagy 128 GB tárhelyet kapunk. Az akkumulátor kapacitása 2800 és 3700 milliamperóra, a hátlapon pedig két darab 16 megapixeles kamera dolgozik.