iPhone-okhoz dobott piacra gamer tokot a Razer

A Razer gamer mobilja nem váltotta meg a világot, a Razer Phone már nem is kap folytatást, harmadik generáció nem lesz. Ettől függetlenül az amerikai cég még próbálkozik mobilos vonalon, de inkább kiegészítőkkel.


Legújabb termékükkel az iPhone tulajoknak kedveznek, az Apple mobiljai idén is bivalyerősek lettek, sőt a konkurencia még csak most kezd a tavaly bemutatott A12 Bionic nyomába érni. Ezt használja ki a Razer, akik az iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max-hoz dobtak piacra egy speciális gamer tokot, a Thermaprene nevű hőelvezető anyaggal. Ezeket direkt arra tervezték, hogy megakadályozzák a készülékek felmelegedését erőforrás-igényes feladatok, például játék során. A Razer által szabadalmaztatott Thermaphene egy mikroszálas anyag, ez került a tok és a készülék hátlapja közé.

A tesztek alapján legalább két órán keresztül 6 celsius-fokkal hűvösebben tartja az eszközt a különleges tok. Két változatban tudjuk beszerezni, az Arctech Slim ára 30 dollár, a Arctech Pro pedig 40 dollárba kerül. A kettő között annyi a különbség, hogy az utóbbi akár 3 méter magasból leejtett telefont is képes megvédeni a sérülésektől. A tok kívülről vízálló, belül pedig a mikroszálas borítás gondoskodik arról, hogy ne karcolódjon a telefon. A Razer a gördülékenyebb játékélmény érdekében olyan anyagokat használt, amik egyáltalán nem zavarnak be a WiFi-hez való csatlakozás során, a válaszidőt nem növelik. Akinek megtetszett valamelyik tok a Razer hivatalos oldaláról tudja beszerezni őket.

1 hozzászólás

Comments are closed.