iPhone Se bejelentés március 21-én

Az Apple kiküldte a március 21-én lévő eseményére a meghívót, ezzel a hivatalosan megerősítették, hogy valóban azon a napon lesz az új almás termékek bemutatója amiről már eddig is hallottunk pletykákat. A keynote helyi idő szerint 10 órakor fog kezdődni a Town Hall auditóriumban az Infinite Loop 1 alatt. Már az Apple oldalára is kikerült az esemény, nálunk 21-én élőben láthatod, amint megkezdődik felrakjuk az elő stream-et az oldalunkra.

Sokak a 4″-os iPhone bemutatását várják, de egyenlőre olyan nagy a titok a készülék körül, hogy csak pletykákat lehet róla hallani. Egyesek szerint a fent említettek alapján 4″-os kijelzőt fog kapni és hardver terén az iPhone 6s “belsőjét” kapja meg.
Hallani továbbá, hogy itt fogják bemutatni az iPad Air 3-at erről sem tudunk sok információt egyenlőre, véleményünk szerint nagy rá az esély, hogy bemutatnak egy új iPad-et is, ami feltehetően az Air 3 lehet.

Külföldi oldalak szerint az Apple Watch-al kapcsolatosan is számíthatunk valami újdonságra, de mi csak új szíjjakra vagy kiegészítőkre mernénk fogadni. Nem hinném, hogy egy frissített Watch fog megjelenni esetleg a Watch 2, ez inkább csak ősszel lesz esedékes.

Apple-March-21-2016-event-700x548.png

MEGOSZTÁS