Ismét egy gamer mobil került az AnTuTu Androidos toplistájának első helyére

írta: Robi

Szokás szerint az AnTuTu ezúttal is közzétette múlt havi Androidos TOP10 listáját melyen egy nemrég debütáló gamer mobil át is vette a vezetést.


Úgy tűnik a ZTE-nek sikerült az eddigieknél is többet kihozni a Snapdragon 845 rendszerchipből, mivel a lista elejére az ősz végén bemutatott ZTE Nubia Red Magic Mars került. Utána a novemberi AnTuTu TOP10 első helyén záró Huawei Mate 20 kapott helyet, végül a harmadik a szintén frissen debütáló Honor V20 lett. Ezzel még nem értünk a Kirin 980 processzorral rendelkező mobilok körnének végéhez, mivel a negyedik a Huawei Mate 20X lett, melyet szorosan követ a Mate 20 Pro és a Honor Magic 2.

A több hónapos trónbitorló Xiaomi Black Shark Helo így a hetedik helyre csúszott vissza, nyolcadik lett a OnePlus 6T. Említésre méltó a kilencedik helyezett első generációs Black Shark, mivel a többi versenyző között már nem mai darabnak számít. Végül a listát a dupla kijelzős ZTE Nubia X zárta 294.032 ponttal. A fenti eredmények a Kínai régióból származnak, így nem tartalmaznak minden nemzetközi piacon kapható mobilt, mint például az ASUS ROG Phone, ami könnyedén a 7-8 helyre kerülhetett volna.

forrás: antutu

1 hozzászólás

Comments are closed.