Itt a Samsung Galaxy Z Flip 4 vetélytársa

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta az Oppo Find N Flip okostelefont, ami a Samsung Galaxy Z Flip 4 vetélytársa lehet. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Már egy ideje hallani lehetett arról, hogy még az idei évben több hajlítható kijelzős okostelefont is be fog mutatni az Oppo, mindemellett rengeteg szivárgás érkezett az újdonságokról, köztük az Oppo Find N Flip készülékről is.

A kagyló telefon a Samsung Galaxy Z Flip 4 és Motorola Razr 2022 termékek versenytársa lett. Egyelőre még csak a kínai piacon lesz megvásárolható, de van rá esély, hogy a globális piacon is meg fog jelenni. A legolcsóbb kiadása a terméknek mai árfolyamon számítva durván 360.000 Ft-os áron nyit, persze más piacokon ez az érték biztosan magasabb lesz majd.

Ha ránézünk a készülékre, mindenképpen feltűnő az előlapon elhelyezkedő kijelző, ami szinte a fél felületet el is foglalja. Ennek a mérete 3,26 col, a típusa pedig AMOLED. Emellett helyezkedik el a 50 MP-es főkamera és a 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse, viszont egyik sem rendelkezik optikai képstabilizálással, ami szokatlan egy ilyen drága terméknél.

A belső kijelző egy 6,8 colos FHD+ felbontású AMOLED kijelző, amin egy 32 MP-es szelfi kamera kapott helyet. Az akkumulátor kapacitása 4300 mAh-s, amit vezetékesen maximum 44W-al lehet tölteni.


Forrás