Itt a teljes specifikációja a Samsung Galaxy S23 és S23+ okostelefonnak

A dél-koreai vállalat heteken belül hivatalosan is piacra dobhatja a legújabb szériás okostelefonjait, amikről a napokban mindent megtudhattunk. Mutatjuk a Samsung Galaxy S23 és S23+ specifikációját.

A Samsung hivatalosan február 1-én leplezheti le a Samsung Galaxy S23 sorozatot, ami bár az esemény bejelentésénél nem került kiemelésre, de a sok szivárgásból sejteni lehet, hogy a legújabb Samsung Galaxy S sorozatról van szó. Emellett az sem lett megerősítve, hogy hány taggal érkezik a sorozat, de itt is szinte garantált a három új termék.

A Samsung Galaxy S23 és Samsung Galaxy S23+ több mindenben is fog fejlődni az előd modellhez képest, amit a nemrég kiszivárgott specifikációk is nagyon jól mutatnak.

A dizájn mellett sem szabad elmenni, hiszen ez is új lesz, a hátlap kissé hasonlít majd a Samsung Galaxy S22 Ultra készüléknél látottakkal, de a kijelző lapos lesz az oldalak pedig nem lesznek lekerekítve.

Forrás:gsmarena

A képen látható specifikációs táblából már mindent megtudhatunk a termékekről. A főbb tulajdonságok és változások, amiket érdemes kiemelni az a 4nm-en gyártott Snapdragon 8Gen2 SoC lapka, valamint az, hogy a Plus kiadásból nem lesz 128 GB-os kivitel. Az akkumulátor telep is növekedni fog mindkét esetben 200 mAh-el az előd modellhez képest, emellett új színekkel is találkozhatunk.


Forrás