Itt az új kiadása Samsung Galaxy Watch 5 okosórának

A dél-koreai vállalat a napokban egy új kiadását mutatta be a Samsung Galaxy Watch 5 okosórának, ami azokat célozza meg, akik szeretnek golfozni. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A dél-koreai vállalat tavaly augusztusban mutatta be a Samsung Galaxy Watch 5 sorozatot, amik nagy sikert aratnak, ugyanis jobb üzemidőt és minőségibb anyaghasználatot hoztak el az előd modellekhez képest.

A cég a napokban tovább bővítette kínálatát egy egyedi kiadással, ugyanis bemutatta a Samsung Galaxy Watch 5 Golf Edition modellt, ami főként a sportra fókuszálhat.

A készülék már eddig is beszerezhető volt a dél-koreai piacon és az Egyesült Államokban, viszont az európai piacra még csak most ért el a napokban, ugyanis a Samsung bevezette a terméket az Egyesült Királyságban. Amit még fontos kiemelni az az, hogy mindhárom kivitelben elérhető ez a kiadás, tehát lesz Samsung Galaxy Watch 5 40 mm Golf Edition, Samsung Galaxy Watch 5 44 mm Golf Edition és Samsung Galaxy Watch 5 Pro Gold Edition is.

Az órák különlegessége az, hogy rendelkeznek már egy előre telepített, Smart Caddie elnevezésű alkalmazással, ami több mint 40.000 tanfolyamot tartalmaz a sporttal kapcsolatban. Ezzel figyelhetjük a játékunkat, emellett a játékélmény is javulhat.


Forrás