Itt van az iOS 18 Beta 3, mutatjuk mi frissült!

Az iOS 18 Beta 3

Az iOS 18 Beta 3 megérkezett, és tele van izgalmas újdonságokkal, amik még személyesebbé, okosabbá és hatékonyabbá teszik az iPhone-odat. Nézzük meg, mit kínál ez a frissítés!

Mesterséges Intelligencia a maximumon

Új Siri:

Siri most még okosabb lett! A legújabb AI technológia segítségével Siri képes lesz teljes mondatokat alkotni és automatikusan válaszokat generálni az e-mailekre. Képzeld el, hogy Siri megérti és előre kitalálja, mit akarsz mondani! Ez tényleg egy hatalmas lépés a jövő felé​.

 

Okos Üzenetek:

Az üzenetküldő alkalmazás is okosabb lett. Az AI most már segít az üzenetek feldolgozásában, javaslatokat ad a válaszokra, és összefoglalja a bejövő üzeneteket. Az üzeneteid ezzel még rendezettebbek és átláthatóbbak lesznek, mint eddig.

 

Fotók Varázslat:

Az új képszerkesztő eszközök lehetővé teszik, hogy eltávolítsd a nem kívánt elemeket a képeidről, mintha sosem lettek volna ott. Ez különösen hasznos, ha tökéletes Instagram-fotót akarsz készíteni​.

Újítások és Extra Funkciók

 

App Zárolás és Elrejtés:

Mostantól elrejtheted és zárolhatod az alkalmazásaidat, így csak Face ID vagy Touch ID használatával érhetők el. Nincs több kíváncsi szem!​

 

Mail Kategorizálás:

Az új Mail alkalmazás automatikusan kategorizálja az e-maileket, így könnyedén megtalálhatod a fontos leveleidet. Gondolj csak bele, az összes promóciós e-mail egy külön mappában, hogy ne zavarjanak a fontos ügyekben​.

 

Safari Frissítések:

A Safari most még okosabb! Az új Highlights funkció gépi tanulás segítségével kiemeli a weboldalak kulcsfontosságú információit, így kevesebb időt töltesz a keresgéléssel, és több időt a lényeges dolgokkal​.

Adatvédelem és Biztonság

Új Adatvédelem és Biztonság szekció:

Az új beállítási szekció átláthatóan mutatja, mely alkalmazások férnek hozzá a különböző adatvédelmi beállításokhoz, és lehetőséget ad arra, hogy pontosan beállítsd, mit osztasz meg. Biztonságosabb, mint valaha!​

 

Kontaktok Megosztása:

Mostantól csak az általad kiválasztott kontaktokat oszthatod meg az alkalmazásokkal, a teljes címjegyzék helyett. Így végre nem kell aggódnod, hogy minden ismerősöd adata kikerül​.

Játékosoknak

Játék Mód:

Az új Játék Mód minimalizálja a háttértevékenységeket, így a játékok még gördülékenyebben futnak. Az AirPodsok is kevesebb késleltetéssel működnek, és a játékvezérlők még gyorsabban reagálnak. Készülj fel a legjobb játékélményre​!

Üzenetek műholdon keresztül

Műholdas Üzenetek:

Az új funkció lehetővé teszi az üzenetek küldését és fogadását műholdas kapcsolaton keresztül, amikor nincs elérhető mobil vagy Wi-Fi kapcsolat. Ez a funkció az iMessage és SMS üzeneteket egyaránt támogatja, és végpontok közötti titkosítást biztosít​.

Összességében az iOS 18 Beta 3 egy hatalmas lépés előre, tele innovatív funkciókkal és fejlesztésekkel. Akár AI/MI támogatott üzenetküldést, akár játék közbeni maximális teljesítményt keresel, ebben a frissítésben minden benne van, amire szükséged lehet. Próbáld ki, és tapasztald meg a jövő iPhone-ját!

MEGOSZTÁS