Itt vannak a 2022-es év legjobb App Store alkalmazásai

A napokban kihirdette az Apple a 2022-es évi legjobb alkalmazásokat, amik az App Store-ban érhetőek el. Mutatjuk, hogy melyik alkalmazás melyik kategória nyertese.

Az Apple minden évben készít egy listát a legjobb alkalmazások közül, amik elérhetőek az App Store alkalmazásboltban. Az idei évben is így tettek, ahol kategóriánként jelöltek meg győzteseket, ezek pedig a következőek: iPhone, iPad, Mac, Apple TV és Apple Watch.

Az iPhone készülékeknél a legjobb játéknak az APEX Legends Mobile applikációt választották, ami lényegében egy lövöldözős játék. Az év legjobb alkalmazása pedig a BeReal lett, ami egy közösségi médiás alkalmazás, ahol fényképeket lehet megosztani magunkról.

A legjobb Apple Watch alkalmazás a Gentler Streak lett, aminek az a lényege, hogy segít az egészséges életmód betartására és segít egyensúlyba hozni a pihenési időt.

Az év iPad játéka a Moncage lett, ami egy puzzle kaland játék, az év legjobb alkalmazása pedig a GoodNotes 5 lett, aminek segítségével könnyen szerkeszthetővé vállnak a PDF fájlok.

Mindezek mellett az év iMac alkalmazását is kiemelték, ami a MacFamilyTree 10, aminek segítségével családfát lehet létrehozni, az év legjobb játéka pedig az Inscryption lett.


Forrás