Itt vannak a Google Pixel Tab hivatalos specifikációi

Az amerikai vállalat a szivárgások szerint hamarosan bemutathat egy tabletet is, amiről most szinte mindent megtudhattunk. Mutatjuk, hogy eddig mi derült ki a Google Pixel Tab-ról.

Az amerikai vállalat a közeljövőben nem csak az első okosóráját fogja majd piacra dobni, hanem még egy újítással készül, ugyanis hamarosan megjelenhet a Google Pixel Tab termék is.

Az új Google Pixel 7 széria és az új Google Pixel Watch október 6-án kerülhet majd bemutatásra, viszont a forrás szerint a táblagépre még a következő évig várni kell majd, de így is rengetek információt tudhattunk meg az újdonságról a napokban.

Állítólag a Google Pixel Tab tesztelése egy új fázisba lépett, ezért szivároghattak ki az első render képek és a fő specifikációk is. Minden bizonnyal hardveresen az első generációs Google Tensor chip dolgozhat majd benne, ami a Google Pixel 6 sorozatban is megtalálható. A processzor mellé 128GB vagy 256GB belső tárhely társulhat, kiviteltől függően. Szoftveresen alapból Android 13-as rendszer fog majd rajta futni, ennek is a 64 bites verziója.

A kijelző egy 10,95 colos panel lehet majd, azt viszont még nem tudni, hogy ez AMOLED lesz vagy IPS. Állítólag a termékhez majd lehet használni ceruzát is, ami egy dedikált Pen lesz a Google kínálatában.


Forrás