Itt vannak a Xiaomi Redmi K60 sorozat specifikációi

xiaomi

A kínai vállalat még az idén bemutathatja a Xiaomi Redmi K60 sorozatot is a Xiaomi 13 sorozat mellett, ami leginkább csak Kínában lesz megvásárolható. Mutatjuk, hogy mit tudunk róluk.

A Xiaomi Redmi K sorozat tagjai többnyire mindig csak a kínai piacon szerezhetőek be és valószínűleg a Xiaomi Redmi K60 sorozattal is ugyan ez lesz a helyzet, ami hamarosan meg is jelenhet.

A forrás szerint összesen három tagból fog állni a széria: jön a Xiaomi Redmi K60, Xiaomi Redmi K60 Pro és Xiaomi Redmi K60E, viszont sajnos ez még nem került megerősítésre.

A készülékekről a hardveres specifikációk már kiszivárogtak, amik első ránézésre furcsának tűnhetnek, hiszen az eddigi információk szerint a Xiaomi Redmi K60 készülék a Snapdragon 8Gen2 SoC lapkával lehet majd felszerelve, míg a Xiaomi Redmi K60 Pro modellben egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozhat, ami érdekes felállás, hiszen a legtöbb esetben a Pro modellekben szerepel erősebb hardver.

A Xiaomi Redmi K60E készülék lesz az egyedüli, aki MediaTek lapkát fog megkapni, de nem is akár milyet, ugyanis a MediaTek Dimensity 8200 vagy a MediaTek Dimensity 9200 lapka szerepelhet majd benne, amik szintén csúcsteljesítményre képesek.


Forrás