Január 5-én jön a 240W-os töltéssel rendelkező Realme okostelefon

A kínai vállalat napokon belül hivatalosan is bemutathatja az új okostelefonját, ami 240W-os töltéssel fog rendelkezni. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Realme GT Neo 5 készülékről.

A Realme új készülékéről már egy ideje érkeznek a szivárgások, azt viszont még nem lehetett tudni, hogy mikor érkezik el a bemutatási dátum.

A Realme GT Neo 5 okostelefon több szempontból is vonzó termék lehet, viszont van egy kiemelkedő specifikációja is, ami nem más, mint a töltési sebesség. Az eddigi információk szerint 240W-al fog majd tölteni az új készülék, amivel a leggyorsabban tölthető okostelefon lehet majd a piacon.

A Realme néhány napja közzétett egy hivatalos plakátfotót, amin jól látható, hogy a töltési sebesség lesz a fő fókuszban, emellett azt is megtudhattuk, hogy a kínai bemutató január 5-re fog esni, globális megjelenésről viszont egyelőre még nincs hírünk. Amit érdemes kiemelni, hogy kétféle kivitelben is fog egyszerre érkezni a termék, ugyanis jön egy olyan kiadás is, ami 150W-al fog csak tölteni, emellett a lapkakészlet is más lesz.

A 240W-os kiadásban állítólag egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog dolgozni, míg a 150W-os kiadásban egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 8200-as lapka. Mindezek mellett az akkumulátor kapacitás előbbi modellnél 4600 mAh-es, míg utóbbinál 5000 mAh-es lesz.


Forrás