Javulhat a Samsung Galaxy S23 sorozatban az akkumulátor élettartam

s23

A dél-koreai vállalat a következő év elején bemutathatja a Samsung Galaxy S23 sorozatot, ami egy nagy újítás hozhat majd el. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung Galaxy S23 sorozat valamikor 2023 februárjában kerülhet majd bemutatásra, ami nagyon közel van, ezt pedig a szivárgások is jól mutatják, ugyanis szinte napi szinten tudunk meg újdonságokat a sorozat tagjairól.

Az már szinte biztos, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog dolgozni mindegyik modellben, minden piacon, ami sokak számára vonzó lehet.

Emellett azt is tudni lehet, hogy méretben nem nagyon fognak változni a készülékek az előd modellekhez képest, ellenben az akkumulátor kapacitás növekedhet a Samsung Galaxy S23 és Samsung Galaxy S23+ készülékben is 200 mAh-el, az Ultra kiadásnál pedig marad az 5000 mAh. Néhány napja egy új szivárgás szerint egy új mód miatt, az akkumulátor kapacitás növekedésén felül is tovább javulhat majd az akkumulátor élettartam.

A Light perfomance mód több Samsung Galaxy mobiltelefon esetében is elérhető lehet, aminek segítségével jobban lehet optimalizálni a rendszert, így tovább növekedhet az üzemidő. Mindezek mellett az új processzor is ígéretesnek tűnik, így az is rásegíthet egy lapáttal az energiafelhasználás mértékére.


Forrás