Jó ütemben halad az iPhone 13 mobilok fejlesztése

Jó úton halad az Iphone13, hogy a terveknek megfelelően 2021 szeptember végén megjelenjen. Az azonban még kétséges, hogy a különböző modellek egyidőben kerülnek-e a boltok polcaira.

Daniel Ives a Wedbush ellátási lánc elemzője szerint az új 13-as szériás iPhone szeptember végén fog megjelenni. A tavalyi évben a beköszöntött pandémiás helyzet miatt láttuk, hogy az amerikai techóriás eltolta a határidőket. Az Iphone 12 és 12 Pro október 23-án került bejelentésre majd a 12 mini és Max pedig november 13-án debütált.

Hasonlónak lehetünk részesei idén is, hiszen az Apple már nem először alkalmazza ezt a fajta lépcsőzetes stratégiát. Ezt megelőzően 2018-ban láthattuk tőle, hiszen akkor az Iphone Xs szeptemberi megjelenését az Xr követte októberben.

A Wedbush információi és elemzése szerint a várható megjelenés 2021 szeptember harmadik hetére várható. Azonban néhány modell esetleg csak október első hetében érkezhet meg.

Egyebek mellett megjegyzik az elemzésben azt is, hogy 25%-al nagyobb mennyiséggel érkezhet a piacra az Iphone 13, mint amennyivel a 12 tette ezt 2020-ban.

Kevés információ látott még napvilágot a 13-as szériával kapcsolatosan, azonban a 120 Hz-es kijelző, valamint a kamerateljesítmény növekedése biztosan az újdonságok közé fog tartozni.