Jobban fogy a Galaxy Fold, mint a Sony mobilok

galaxy-fold-cover

Mérföldkőhöz érkezett a Samsung első hajlítható mobilja a Galaxy Fold, október óta már több, mint 1 milliót értékesítettek belőle.


A Samsung Galaxy Fold-ról még most is megoszló véleményei vannak a felhasználóknak. Van aki nem lát a hajlítható mobilokban semmi potenciált, de persze megvan a másik véglet is. Egy biztos, a technológiának még azért bőven van hová fejlődni. Ezt a Galaxy Fold-nál láthattuk elsőként, mikor visszahívta a Samsung, de a Huawei Mate X-nél sem túl biztató, hogy nem ajánlott -5 fokban használni. Október végén végül piacra dobta a Samsung a Fold-ot, amit azóta már itthon is be tudunk szerezni. A készüléket a Samsung februárban mutatta be, akkor 2000 dolláros árat szabtak mellé, ezzel az árcédulával pedig biztos, hogy nem lesz néptelefon. Itthon egyébként a hivatalos fogyasztói ára 579.000 forint.

galaxy-fold-cover

A méregdrága ár ellenére, úgy tűnik egész szépen fogyogat a Samsung Fold készlet, mint kiderült, már több mint 1 millió Galaxy Fold-ot sikerült eladniuk október óta. Ez a szám bőven túlszárnyalja azt a mennyiséget, amit a Sony generált az elmúlt hónapban. A Japán cég mobilos részlege ugyanis 600.000 darab Xperia készüléket értékesített összesen. Már eddig is tudtuk, hogy a Sony-nál nem fogynak úgy a telefonok, mint ahogy szeretnék. Talán ez annak is betudható, hogy csupán négy modellt mutattak be ebben az évben.

Az eddigi pletykák szerint a Galaxy Fold 2 a Motorola RAZR 2019-hez hasonló kialakítással fog érkezni, ez azért valamivel felhasználóbarátabb külső, mint amit az első generáció kapott. A bemutatóra február végén számíthatunk.

Nem bírja a hideget a Huawei Mate X

Potyognak a betűk a Galaxy Fold-ról

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.