Jön a prémium Telegram

A Telegram hamarosan hivatalosan is elindítja a prémium szolgáltatását, ami számos előnyt hozhat el a felhasználóknak. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

crypto50

A Telegram egy nagyon feltörekvő csevegő alkalmazás a piacon, ami arról vált híressé, hogy nagyon biztonságos. Egy szivárogtató szerint, tovább fejleszthetik a jelenlegi verziót és jön egy még igényesebb, még biztonságosabb kiadás, ami a prémium verziója lehet az alkalmazásnak.

Erre a következtetésre abból jutottak, hogy egy adatsor megváltozott az üdvözlő képernyőnél, ami arra enged következtetni, hogy az új verzió miatt történt a változás. Persze már egy jó ideje pletykálják, hogy jöhet a prémium verzió és ezekkel a szivárgásokkal egyre közelebb lehetünk hozzá.

Eddig az alábbi üzentet lehetett olvasni a kezdőlapon: “A Telegram örökre ingyenes. Nincs hirdetés. Nincs előfizetési díj.” Most pedig az alábbit láthatjuk: “Telegram ingyenes korlátlan felhő tárhelyet biztosít a csevegések és a média számára”.

Ez a forrás szerint egyértelmű utalás arra, hogy úton vannak a fizetős csomagok. Ez természetesen választható lehet, hogy mekkora tárhelyre van szükségünk felhő alapon. Azt is megjegyzik, hogy azok, akik előfizetnek, különböző extrákat kaphatnak majd, mint például az exkluzív matricák. Ennek díjáról egyelőre még semmi információ nincs, de hamarosan biztosan ezt is megtudhatjuk.


Forrás