Jön a Snapdragon 888+

snapdragon

A Qualcomm az utóbbi években rászokott arra, hogy a csúcs processzora mellé, fél év múlva kidobja annak felturbózott változatát. Most is ez most is erre számítunk.

INLOCK

Az amerikai vállalat az utóbbi időben nagyon figyel arra, hogy megfelelő ütemtervben jelenjenek meg a termékei. Decemberben bemutatják a fő processzoruk alapváltozatát, majd júliusban a Plus modellt. A Geekbench listán feltehetően az újabb lapkakészletnek tűntek fel a pontszámai. Reális lehet a felvetés, hiszen egyre közelebb kerülünk a megszokott bemutatási dátumhoz.

A Geekbench listán szerepel a processzor magok eloszlása. Eszerint négy darab alacsony fogyasztású, 1,8 GHz-es A55-ös magot, három darab 2,4 GHz-en futó Cortex-A78-as klasztert és 3 GHz-es X1 teljesítménymagot kapott meg a lapka. Ez a sima modellhez képest annyiban tér el, hogy a 3 GHz helyett csupán 2,84 GHz segítette a működést.

geekbench

Ezzel a feloszlással 1171 egymagos pontot és 3074 többmagos pontot kapott a teszten. Jelenleg ennyi információ áll rendelkezésünkre, viszont megírjuk nektek, amint többet tudunk!

Forrás