Jövő héten érkezik a Redmi Note 7 Pro

írta: Robi

Erősebb hardverrel, 48 megapixeles Sony fő kamerával és 6/128 GB memóriakiosztással érkezhet a (Xiaomi) Redmi Note 7 Pro.


A Redmi Note 7 volt a Xiaomi-tól “különvált” Redmi első készüléke, melynek megjelenését követően nem sokkal később ígéretet is kaptunk egy ráncfelvarrott változatra, ami Redmi Note 7 Pro néven fog debütálni. A Redmi vezérigazgatója már eddig is árult el kisebb információkat a Note 7 Pro-ról, de a napokban azt is megerdősítette, hogy 48 megapixeles fő kamerával fog érkezni az eszköz. Illetve tisztázta, hogy nem Samsung GM1 hanem Sony IMX586 lesz a 48 MP-es egység.

A Redmi egyébként indított egy szavazást is Weibo-n, ahol arról lehetett leadni voksunkat, hogy mik kerüljenek a Pro variánsba. A 6/128 GB-os memóriakiosztás és a Snapdragon 670-ről 675-re váltás még bejöhet, de a képek alapján úgy tűnik, hogy a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó és a kameralyuk nem fért bele a keretbe. Ezek helyett egy kisméretű notch-ra és egy hátlapon elhelyezett ujjlenyomat olvasóra számíthatunk.

forrás: gsmarena