Jövőre is exkluzív Snapdragon lapkakészlettel jöhet az új Samsung Galaxy S széria

samusng

A dél-koreai vállalat napokon belül bemutathatja a Samsung Galaxy S23 sorozatot, viszont most már a következő szériáról is érkeznek a szivárgások. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung február 1-én hivatalosan is leleplezheti a Samsung Galaxy S23 sorozatot, ami nagy újításokat tartogat a felhasználók számára.

A cég vezetői szerint ezek a termékek lesznek a valaha volt legerősebb Galaxy modellek a piacon, ami mindenképpen nagy lehetőségeket rejt magában. Valószínűleg a termékek ára is emelkedni fog, viszont a magasabb tudás is adott lesz.

Az egyik fontos dolog, aminek sokak örülhetnek az a Snapdragon 8Gen2 SoC lapka, amit kizárólag a Samsung Galaxy eszközökbe terveztek, tehát az eddig látott okostelefonokban megtalálható chiphez képest, magasabb órajellel fog rendelkezni, valamint a teljesítmény is nagyobb lehet. Több piacon ez növelheti a népszerűséget, ugyanis az Exynos lapka helyett sokan vártak már erre a lehetőségre.

Úgy tűnik viszont, hogy a következő sorozat is egyedi lapkakészlettel rendelkezhet majd, legalább is a napokban megjelent szivárgás ezt fedi fel. A Samsung Galaxy S24 széria is egy egyedi, kimondottan a sorozatnak készített lapkával lesz majd felszerelve. Persze ezek egyelőre még csak pletykák, így biztos információt csak később fogunk kapni.


Forrás