Jövőre még gyorsabban jöhetnek a frissítések a Samsung okostelefonokra

galaxy-s22-series

Az idei évben rekord sebességgel frissülnek a Samsung okostelefonok a legújabb Android rendszerre, a jövőben viszont ez még jobban felgyorsulhat. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A dél-koreai vállalat az utóbbi években nagy hangsúlyt fektetett a szoftveres biztonságra és naprakészségre, ugyanis még a legolcsóbb készülékére is négy év frissítést ígér, több készülékre pedig az 5 év szoftveres támogatás sem ritka.

A Samsung be is tartja ezt a vállalását, a felhasználók pedig csak arra lehetnek figyelmesek, hogy havonta érkeznek az újdonságok vagy biztonsági javítások.

Idén a frissítések üteme is rekord sebességgel történik, ugyanis az Android 13 alapokon futó One UI 5.0, durván 1,5 hónappal került hamarabb vezetésre, mint az Android 12-es rendszer. Emellett azt is meg kell jegyezni, hogy soha nemlátott mennyiségű készülék kapta már meg idén az új szoftvert, lassan szinte az összes Samsung Galaxy A szériás készülékre is megérkezik.

A megjelenet hírek szerint a Samsung ennek ellenére sem dől hátra, ugyanis a következő évben még gyorsabban hozhatja el majd az új rendszert, így akár jövő év végére már az összes jogosult Samsung Galaxy okostelefon Android 14-et futtathat majd.


Forrás