Július 2-án jönnek a Honor megfizethető mobiljai

Hetek óta érkeznek a hírek a Honor 30 Lite-ról és a Honor X10 Max-ról. Megjelenési dátumot még csak az utóbbihoz kaptunk, de most kiderült, hogy ugyanazon a napon leplezik le a Honor 30 Lite-ot is.

Két 5G képes, középkategóriás telefonnal bővíti a kínálatát a napokban a Honor. A Honor X10 Max és Honor 30 Lite-tal kapcsolatban már elég sok információ érkezett, a dizájn és a specifikációk nagy része ismert. Az X10 Max előreláthatólag 7,2 hüvelykes megjelenítővel és 5000 milliamperórás akkumulátorral fog jönni.

A Honor 30 Lite valamivel kompaktabb méretet kapott, a panel itt 6,5 hüvelyk és az is kiderült, hogy támogatott lesz a 90 Hz-es képfrissítés. Ami közös pont az a Dimensity 800 chipset. A MediaTek 5G képes lapkájával már rengeteg telefonban találkoztattunk, egy nyolcmagos, 7 nanométeres gyártástechnológiával készült rendszerchipről van szó, 2 Ghz-es maximális órajellel.

A hátlapon mind a két mobil esetében három darab kamerát találunk, annyi biztos, hogy főmodul 48 megapixeles lesz. A Honor X10 Max és a Honor 30 Lite első körben Kínában kerül majd forgalomba, de később valószínűleg jönnek a nemzetközi piacra is.

Ez is érdekelhet:

Kiderült mikor mutatkozik be a Honor X10 Max

Kiszivárogtak a Honor 30 Lite specifikációi