Káprázatos dolgokra lesz képes a Redmi Note 8 Pro 64 megapixeles kamerája

redmi-note-8-pro-cover

Promóciós képek árulkodnak a 64 megapixeles főkamerával ellátott Redmi Note 8 Pro fotós képességeiről.

REVO2

Az elmúlt napokban több érdekesség is napvilágot látott a Redmi Note 8 szériáról. Az eddigiek alapján jövőhét csütörtökön két telefonnal, a Redmi Note 8-cal és a Redmi Note 8 Pro-val ismerkedhetünk meg. Ezek közül a Pro variáns sajátossága lesz a 64 megapixeles kamera, melyen kívül még három modullal büszkélkedhet majd az eszköz. A pletykák szerint az újonnan bemutatott Helio G90T lapka fog gondoskodni a számítások végrehajtásáról, az akkumulátora pedig 5000 mAh-s lesz. Mivel ez lesz az első telefon, amibe 64 megapixeles kamera fog kerülni, ezért a Redmi kellő módon kihasználja ezt. Most két promóciós képet is közzétettek, ami a fent említett Redmi Note 8 Pro 64 megapixeles kamerájának adottságait hivatottak népszerűsíteni.

Az egyik fotón egy papagájt láthatunk a háttérben, elől pedig egy kisebb képen nagyítva a madár tollai figyelhetőek meg. Itt kiemelték, hogy egy fotóra 25-szörösen ránagyítva is kiváló minőségű és részletes képet kapunk. A másik promóciós kép a 64 megapixeles kamera terjedelmes 9248 x 6936 képpontos felbontását szemlélteti. Ez majdnem kétszer akkora mint a 8K felbontás, a 4K-nak pedig 7,7-szerese. Az alap Redmi Note 8 viszont már nem 64 megapixeles főkamerával fog érkezni, ez esetben valószínűbb a 48 megapixeles modul. Viszont ezzel kapcsolatban még hivatalos infót nem kaptunk, de a jövőheti bemutatóig biztosan fogunk róla hallani.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.