Kaptunk egy kis ízelítőt az eMAG Black Friday kínálatából

Gyaníthatóan sokan várják már a pénteket, mivel ekkor tartja a legnagyobb akcióit az eMAG. A cég marketinggépezete már beindult, a TV-ben és a rádióban is reklámozzák a Black Friday-t. Sokan szabadságot vesznek ki az említett napra, van aki pedig betegállománnyal oldja meg, hogy otthon maradhasson.


Akárcsak az előző években, most is kapunk ízelítőt a pénteki kínálatból. Hat termék árát már felfedte az eMAG, holnap pedig újabb hat árucikk következik. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a hatból három, az Árukereső szerint csak az eMAG kínálatában kapható, így ezeknek az árát más webshopok kínálatából nem lehet kinyomozni. Van viszont három olyan termék, ami máshol is kapható. Kis keresgélés után leszűrhető, hogy az akciós ár alacsonyabb, mint jelenleg a konkurens webshopoknál, így a laptop, a tablet és a mosókapszulák nem mondhatóak rossz vételnek. A pénteki kínálat egy töredékét az eMAG hivatalos oldalán is meg tudod nézni, de azért felsoroljuk mi is őket:

Star-Light LED Televízió – 79.000 helyett, 39.990 Ft

Asus X540NA 15,6″-es laptop – 89.990 helyett, 39.990 Ft

Heinner HF-M207SA+ Kétajtós hűtőszekrény – 79.990 helyett, 39.990 Ft

Lenovo Tab E10 – 52.990 helyett, 29.990 Ft

Heinner HVC-MTB700YL porszívó – 13.900 helyett, 7.990 Ft

Ariel 3in1 mosókapszula 3 x 35 db – 9590 helyett, 4990 Ft 

Az eMAG mellett természetesen több másik webáruház is tart majd Black Friday-t a héten. A Media Markt-nál már volt múlt héten és most is lesz, a radium.hu előzőleg három napos Gamer Friday-t tartott, de a Black Friday-t sem hagyják ki, sőt, egész hétvégén tartani fog. Ugyanez lesz a helyzet a notebook.hu-nál is három napos lesz a Black Friday. Gondolnak azokra is akik nem csak elektronikai eszközöket szeretnének vásárolni, a maiutazás.hu-n akciós wellnesseket és külföldi nyaralásokat találunk majd a kínálatban, akinek érdekes lehet iratkozzon fel a hírlevelükre. A ShopAlike.hu-nál tegnap kezdődött a 15 napos Black Friday és egészen December-ig tart, itt rengeteg ruhát, lakberendezési és szépségápolási terméket találunk.

Ha még nem vagy túl a karácsonyi bevásárláson érdemes lesz pénteken net közelben lenni, mert a felsoroltakon kívül több másik weboldalon is tartanak fekete pénteket.