Karácsonyi leárazás: Microsoft szoftverek bomba áron

godeal-cover

Ki szeretne egy új PC-t építeni? A karácsonyi időszakban egyre több új alkatrész jelenik meg, ám az árak is nagyot változhatnak rövid időn belül. Windows 10 Professional verziója most csak 2570 Ft!

Az újonnan megjelent Zen 3 processzorok az AMD kínálatában az egyik legnagyobb teljesítményt nyújtják az asztali számítógép platformon. A játékosok már most az RTX 30-as szériájára koncentrálnak, hogy mielőbb a gépükben tudhassák és akkor még nem is beszéltünk az Intel 10. generációs Comet Lake név alatt futó processzorairól.

Az ünnepi időszak tökéletes, hogy gépünket fejlesszük, hogy új hardvereket vásároljunk vagy akár egy teljesen új számítógépet vásároljunk, de mit sem ér az egész, ha nincs hozzá megfelelő szoftverünk.

Ha eredeti Windows vagy Office kulcsra pályázol új számítógépedhez, a GoDeal24.com-on érdemes most körülnézni. A karácsonyi akciójuk keretén belül hatalmas kedvezményt kínálnak egyes Microsoft termékekre. Van ahol több mint 60 ezer forintot is elkérnek a Windows 10-ért, de a GoDeal24.com-on most nevetségesen olcsón beszerezheted.

Itt az idő, hogy beszerezd az eredeti Windows kulcsokat a Godeal24.com kínálatából.

XMAS Ajánlatok – akár 88% kedvezmény és még csak kuponkódra sincs szükség!

50% kedvezmény – Minden féláron! (Használd a BCS50 kupont) 

 Különleges ajánlatok – 1-et fizet 2-t kap! (Használd a BCS62 kupont)

További ajánlatok – A legjobb választás otthonra és munkához (Használd a BCS55 kupont)

 Még több ajánlat>>

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is választhatsz. A fizetés után a szoftverkulcsot e-mailban kapod meg, ezt kell használni az aktiváláshoz. A fenti ajánlatok csak a készlet erejéig érvényesek.

Kérdésed van? Segítség kell?

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.