Kémfotókon a Huawei Mate 20 Pro előlapja

írta: remake

A Mate 20 széria bemutatója közeledik, így szépen szállingóznak a hírek a készülékkel kapcsolatban. A specifikációk nagy része már ismert, de a külső tekintetében még vannak homályos foltok.


Most előkerül három felvétel, amin állítólag a Mate 20 Pro előlapi panelje látható. Korábban lehetett hallani, hogy a kijelző két oldala ívelt lesz, ezt meg is erősítik a képek. A Huawei P20 vagy P20 Pro-hoz hasonlóan, a felső sávban notch-t találunk, amin az előlapi kamera (vagy kamerák) és néhány szenzor található.

Úgy tudni egy komolyabb 3D arcalapú azonosítási rendszert fog kapni a Mate 20 Pro. Az biztos, hogy a motorháztető alatt a 7 nanométeres gyártástechnológiával készült Kirin 980 fog dolgozni. Ami mellé 6 vagy 8 GB belső memóriát kapunk, modelltől függően, a tárhely pedig minimum 128 GB lesz.A kijelző mérete az eddigiek alapján 6,9 hüvelyk, a hátlapon pedig a Huawei P20 Pro-nál bemutatott három kamerát találjuk majd. Az előző generációhoz hasonlóan októberben számíthatunk az új Mate széria érkezésére.

forrás: gsmarena