Képek és hardverspecifikációk érkeztek a Redmi 8-hoz

redmi-8-cover

Az állítólagos Redmi 8 járt a Kínai hírközlési Hatóságnál, ennek köszönhetően pedig a hardverspecifikációk egy részét megtudtuk és képeket is kaptunk.

REVO2Év elején mutatta be a Xiaomi-tól “különvált” Redmi az első mobilját, ami Redmi 7 néven érkezett. Úgy tűnik, hogy pár hónap elteltével jönni is fog a széria következő tagja, legalábbis nagyon erről szólnak a hírek. A TENAA-nál járt a napokban a M1908C3IC modellszámú ismeretlen nevű Redmi telefon, melyet ezt követően Redmi 8-ként pecsételtek meg. A hírközlési hatóság jóvoltából kiderült, hogy milyen hardvereket fog kapni az eszköz. Adatbázisuk szerint a készülék 6,21 hüvelykes, 1520 x 720 felbontású megjelenítővel fog érkezni, aminek felső sávjában egy pici szenzorszigeten fog helyet kapni a 8 megapixeles előlapi kamera. A hátlapon elhelyezett ujjlenyomat olvasó felett pedig függőlegesen két modul lesz található, de itt csak annyit tudunk, hogy az egyik 12 megapixeles lesz, ez nem túl sok, így valószínűleg nem a főkameráról van szó.

A motorháztető alatt okta-core processzort találunk, egyelőre viszont nem tiszta pontosan melyik modellről van szó. A memóriakiosztást illetően azért már több információval rendelkezünk. A TENAA szerint 2/16 GB-os, 3/32 GB-os és 4/64 GB-os változatokban tudjuk majd beszerezni a készüléket és hely szűkében akár egy 512 GB-os SD kártyával is tudunk bővíteni. Megtudtuk azt is, hogy gyárilag Android 9 Pie lesz majd a mobilon, illetve egy méretes 5000 mAh-s akkumulátort tudhat majd magáénak. Megjelenési időpont még nincs, egyes források szeptemberi startot tippelnek.

FORRÁStenaa
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.