Képeken a Blackberry HAMBURG

A múlt hónapban a GFXBench oldalán debütált Blackberry HAMBURG kódnevű készülék hardveres adatait tudhattuk meg. Illetve az is kiderült, hogy a gyártó két Androidos mobil bemutatását tervezi ebben az évben. A Hamburg esetében csupán érintőképernyős, míg a később érkező ROME modell pedig billentyűzettel is ellátott készülék lesz.

Most a Hambugról szivárogtak ki képek, melyek egész jó minőségűek és tisztán látszik rajtuk a készülék, természetesen maradt a megszokott Blackberry design.

Pletykák szerint a mobil az Alcatel készülékeket jegyző TCL gyártósorán készül. Ami miatt egyből szóba is hozták az Alcatel Idol 4-el, mert a két modell hardveres felszereltsége szinte teljesen megegyezik és azt beszélik, hogy a Hamburg igazából az Alcatel Idol 4 egy átnevezett változata. Nem ez lenne egyébként az első alkalom, hogy egy Alcatel márkájú készüléket más néven is piacra dobnak, az Egyesült Királyságban a nemrégen megjelenő Vodafone Smart Platinum 7 néven megjelent az Alcatel Idol 4S. Mindkét esetben teljesen megegyeznek a mobilok, még a design is hasonló, nem is beszélve a hardverekről. Twitteről származó információk szerint egy felhasználó azt állítja, hogy a Blackberry Hamburg hivatalos nevét tudni véli, ami pedig a tudomása szerint Blackberry NEON lesz.

forrás: phonearena

 

MEGOSZTÁS