Képeken a fehér és a zöld Google Pixel 4

A múlt héten kaptunk egy kis ízelítőt a Pixel 4-el illetően, az akkor megosztott képen a készülék fekete változatát láthattuk, most pedig két újabb színben bukkant fel a modell.


Előző héten a OnLeaks-nek és a Pricebaba-nak köszönhetően kiszivárgott több renderkép is amin az állítólagos Google Pixel 4 volt látható, egy napra rá pedig a keresőóriás saját Twitter oldalán részben megerősítette a látottakat. Az eddigiek alapján a Pixel 4 az idén érkező iPhone modellekhez hasonlóan egy méretes kameraszigettel fog rendelkezni, ebben kap majd helyet a mobil kettő darab hátlapi modulja. Mivel a fent említett képeken a fekete színű variáns szerepel, ezért a kijelző körüli kávák vastagsága még egyelőre kérdéses, illetve a Google elég titokzatos maradt ezen a téren, mert az általuk megosztott képen csak a hátlapot tekinthettük meg.

Az azért leszűrhettük, hogy biztosan nem egy teljes kijelzős telefon kapunk majd, legalábbis az OnLeaks és a Pricebeba képei erről árulkodnak, mivel feltűnik a beszédhangszóró is a megjelenítő felett. Most újabb fotók láttak napvilágot a Pixel 4-ról, bár ezek hitelessége azért megkérdőjelezhető, most a fehér és a Mint Green fantázianevű eszközt láthatjuk. Első benyomásra az előlap láttán a Pixel 2 XL juthat eszünkbe, csak sokkal vékonyabb kávákkal.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a Google elfelejtette a Pixel 3 XL hatalmas szenzorszigetét, ami azért valljuk be mindenképpen pozitívum lenne. Már ha valóban ilyen dizájnt kap Pixel 4/4XL mint a most kiszivárgott képeken. Talán pár nap elteltével a Google ismét rákontrázik a fentiekre, addig érdemes pletyka szinten kezelni a dolgot.