Képeken a pop-up kamerás Honor 9X és 9X Pro

A Honor az elmúlt napokban kezdte meg a Honor 9X/9X Pro promotálását, ezúttal képeket is kaptunk a két modellhez, amin mindkét oldalról megtekinthetjük őket.


Mint tudjuk július 23-án fog bemutatkozni a Honor 9X és Honor 9X Pro. A hardverspecifikációk már kiszivárogtak, így mindkét készülék esetében tudjuk, hogy mire számíthatunk. Ezen a téren nem lesznek számottevő változások a 9X és 9X Pro között. Mindkét telefon 6,59 hüvelykes megjelenítővel, Kirin 810 CPU-val és 4000 mAh-s teleppel fog érkezni.

A gyorstöltést illetően azért már lesz egy kis eltérés, a Pro variánst ugyanis 22,5W-os, még az alapmodellt csak 10W-os töltéssel tudjuk majd táplálni. Kamerás fronton természetesen a Pro lesz erősebb, ez számszerűsítve 48+8+2 megapixeles modulokat jelent. Ezzel szemben a Honor 9X főkamerája csak 24 megapixeles lesz, a másik kettő marad változatlan.

honor-9x

Ha minden igaz mindkét eszköz esetében egy 20 megapixeles pop-up kamerával tudunk majd szelfiket lőni. Ezt a most közzétett képek is részben megerősítik. Ami a kialakítást illeti, fém kerettel és üveg hátlappal érkezhet mindkét telefon. A Honor 9X Pro hátlapja azonban kissé szemrevalóbb lesz mint amit a 9X kap. Azon ugyanis a Honor View 20-hoz hasonló mintázatot láthatunk, csak éppen a V helyett “X alakban”.

honor-9x-pro

Egyes források szerint a Honor 9X rendszermemóriából 6 GB-ot, tárhelyből pedig 128 GB-ot fog kapni. A Honor 9X Pro pedig 8/256 GB-os változatban lesz beszerezhető. A pontos árat még nem tudni, de (állítólag) egész olcsó lesz mindkét készülék. A bemutatóra Kínában kerül sor a jövő héten, így nem csoda, hogy kedvező árról beszélnek, itthon biztosan drágábban tudjuk beszerezni.