Képeken a Xiaomi 12T és Xiaomi 12T Pro modell

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan megjelenő okostelefonjait már hivatalosnak tűnő képeken is megtekinthetjük. Mutatjuk, hogy nézhet ki a Xiaomi 12T és Xiaomi 12T Pro modell.

A Xiaomi a szivárgások szerint valamikor október elején leplezheti le globálisan a Xiaomi 12T és Xiaomi 12T Pro okostelefonokat, amik nagyobbat szólhatnak, mint az év elején megjelent Xiaomi 12 modellek, hiszen erősebb hardverrel és jobb kamerákkal lesznek majd felszerelve.

A pontos bemutatási dátum egyelőre még nincs meg, de abban szinte biztosak lehetünk, hogy a készülékek globálisan is meg fognak jelenni, persze kérdéses még milyen áron. Eddig azt olvashattunk, hogy durván 350.000 Ft környékén indulhat a készülékek értékesítése, ami itthon jócskán több lehet csak úgy, mint az Apple termékek esetében is.

Xiaomi 12T Pro

Eddig már megtudhattuk, hogy a Xiaomi 12T Pro modell egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkát kaphat majd meg, míg a sima modellben egy MediaTek Dimensity 8100 dolgozhat.

Xiaomi 12T

Szinte az is biztos már, hogy a Pro kiadás a cég történetében először egy 200 MP-es Samsung lencsével lesz majd felszerelve, míg a 12T modellben egy 108 MP-es kamera helyezkedhet el. Az viszont még nagyon kérdéses, hogy mire lesznek képesek így fotózás terén az okostelefonok. A töltési sebesség maradhat 120W, amiről nem nagyon akar elmozdulni a cég.


Forrás