Képeken a Xiaomi Lab, ahol egyszerre 1800 telefont tesztelnek

xiaomi

Lei Jun egy TikTok videó keretein adott egy csipetnyi betekintést abba, hogy miként működik a Xiaomi Laboratóriuma és mégis mit csinálnak ott.

brave_banner_3_gsmring

A Xiaomi alapítója és vezérigazgatója nagyon aktív életet él a közösségi hálón. Mint tudjuk az úriember előszeretettel oszt meg képeket még olyan mobilokról is közösségi oldalain amiket még be sem mutattak. Most a Xiaomi Laboratóriumában járt, ahol folyamatosan tesztelik az újabbnál újabb telefonokat és elárult néhány érdekes információt is a működéséről. A TikTok-ra feltöltött videó szerint a Xiaomi Lab éppen 200 készüléket készít elő egy olyan tesztre, amit minden érkezőfélben lévő készüléknél el szoktak végezni. A tesztidőszak egy hónapig tart, de ez csak egy a sok közül. Lei elmondta, hogy a telefonok rengeteg teszten mennek keresztül, hogy biztosítsák a stabilitást és kiiktassák azokat a problémákat amelyek hosszabb idei tartó használat során szoktak felmerülni.

xiaomi-lab

Elmondta azt is, hogy annak ellenére, hogy az innováció az ami a siker első körét hozza, a minőségbiztosítás és a menedzsment ugyan olyan fontos tényező. Ebből adódóan elég komoly hangsúlyt fektetnek mindegyikre. Lei Jun kijelentette azt is, hogy a vállalat minőségi termékeivel tervezi a világ “meghódítását”. – Azért reméljük ezt a mondatát Trump nem fogja félreérteni.

A Redmi Note 7 széria egyébként a vállalat fentiekben leírt filozófiájának remek példája. Ez a telefon volt az amit a Xiaomi-tól különvált Redmi elsőként piacra dobott és 18 hónap garanciát vállalt rá a gyártó. Akkoriban erre az iparágban még nem volt példa, ebből adódóan nem is meglepő, hogy 20 millió darabot értékesítettek belőle.