Képeken az Asus Rog Phone 6

Hamarosan az Asus is piacra dobhatja a legújabb erőművét, Asus Rog Phone 6 néven, ami most render képeken is megtekinthető. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az Asus Rog széria arról híres, hogy leginkább azoknak tervezik, akik szeretnek játszani az okostelefonjaikkal, valamint hosszú üzemidőre van szükségük. A legújabb szivárgások szerint hamarosan hivatalosan is bemutatkozhat az Asus Rog Phone 6 készülék, ami elég erős hardverrel lesz felszerelve, amit már meg is szokhattunk.

A termék állítólag július 5-én kerül majd bemutatásra, csak úgy, mint a Xiaomi 12 Ultra okostelefon, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy mely piacokon lesz elérhető és milyen áron.

Hardveresen ebben a termékben is Snapdragon 8Gen1 SoC Plus processzor fog dolgozni és mellé 16GB RAM csatlakozik majd.

A kijelző egy 6,78 colos FHD+ felbontású és 165 Hz képfrissítésű AMOLED panel lesz. Az akkumulátor kapacitása 6000 mAh-es, ami szükséges is a hosszan tartó játék élményért. Ha viszont merül a készülék akkor sem lesz gond, hiszen 65W-os maximális töltési sebességgel fel lehet majd tölteni vezetékesen. Ha megnézzük a kiszivárgott képeket kijelenthetjük, hogy egy dizájnos telefonról beszélhetünk.


Forrás