Képeken az új Huawei vezeték nélküli fülhallgató

A kínai vállalat hamarosan újabb csúcskategóriás fülhallgatót dobhat majd piacra, amiről most több specifikáció és render kép is kiszivárgott. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Huawei az amerikai szankciók óta leginkább az okos kiegészítőkre, laptopokra és monitorokra fókuszál, hiszen itt még tudnak sikereket elérni.

Nem csinálják rosszul a dolgukat, hiszen az okosóráik és a vezeték nélküli fülhallgatóik is népszerűek, emellett azt is ki kell emelni, hogy nagyon széleskörű a választék, amiből választhatnak a felhasználók.

Hamarosan egy új vezeték nélküli fülhallgatót dobhatnak majd piacra, ami Huawei FreeBuds Pro 2 néven kerülhet bemutatásra, a forrás szerint, a mai árfolyamon számítva durván 80.000 Ft-os áron. A termék sokat fejlődhet az előd modellhez képest, hiszen magasabb üzemidővel jöhet, jobb aktív zajszűréssel és lényegesen jobb hangzással.

A szivárgások szerint állítólag a Devialet francia audio technológiai céggel működhetett együtt, a fülhallgató hangolásánál. A zajszűrés a készüléknél 47 dB-re növekedett, így még jobb minőségben telefonálhatunk a termékkel, valamint a zenei élmény is magasabb lehet.

A töltőtokkal összesen 30 órányi üzemidőre lesz képes majd a készülék, ami szintén előrelépés, a jelenleg is forgalomban levő Huawei FreeBuds Pro-hoz képest. Pontos megjelenésről és árazásról még nem tudunk semmit, de amint lesz valami, megírjuk majd nektek.


Forrás