Képeken látható, hogy milyen színben jön a Samsung Galaxy Z Flip 4

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutatkozhat a Samsung Galaxy Z Flip 4 néven. Az újdonság most render képeken is megtalálható, amiből kiderült, hogy milyen színekben jön.

A Samsung augusztus 10-én fog tartani egy hivatalos sajtóeseményt, amin végre bemutathatják a Samsung Galaxy Z Flip 4 és Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefont, amiről már hónapok óta érkeznek a szivárgások. Az okostelefonok mellett jön a Samsung Galaxy Watch 5 széria és jöhet a Samsung Galaxy Buds Pro 2 készülék is.

A Samsung Galaxy Z Flip 4 a szivárgások szerint még jobb lesz, mint az előd modell, ezért a dél-koreai vállalat jelentősen növelte a gyártási mennyiséget az előd modellhez képest.

Már megtudhattuk, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen1 SoC+ lapkát fog megkapni, ami mellé 8GB RAM és akár 512GB belső tárhely is társulhat, kiviteltől függően.

A kijelző még nagyobb lehet majd, mint az előd modellnél, mind a külső lapon, mind a belső kijelzőnél. A belső kijelző egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző lesz, amin Infinity-O kivágásban fog megjelenni a szelfi kamera. A napokban egy újabb kép jelent meg, amin az összes szín látható.


Forrás