Képeken tűnt fel az érkezőfélben lévő Redmi K40

redmi-cover

Az állítólagos Redmi K40 prototípust és a végleges változat hátlapját is megtekinthetjük több kiszivárgott képnek köszönhetően.

Az elmúlt évek tendenciájával ellentétben most decemberben nem kaptuk meg a Redmi K sorozatának legújabb tagját. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fog jönni a K40 széria, megerősítésképpen kaptunk is pár fotót az állítólagos K40-ről. Az első képeken egy prototípust lathatunk, ami az ilyen mobilokhoz hasonlóan kapott egy burkolatot aminek köszönhetően nem feltűnő ha a használója előveszi azt az utcán vagy más populáris hely(ek)en. Nem mellesleg a dizájt is hivatott részben megőrizni.

A fotókra visszatérve, ez előlapot mondhatjuk megszokottnak, egy méretes megjelenítő felső sávjában középen látható az előlapi kamera, felette pedig a beszédhangszóró. A hátlap már egy kicsit érdekesebb, de ez is csak a kamerák elhelyezése miatt. Felül van egy picit nagyobb kameramodul, ami alatt még hármat találthatunk, melyek egy háromszöget zárnak be. Ezektől balra a vakut, az alatt pedig a mikrofont láthatjuk. Más egyéb a hátlapról a védőtoknak köszönhetően nem látható. Ettől függetlenül egy kiszivárgott renderkép szerint azonban nem így fog kinézni a Redmi K40 hátlapja, hanem egy kicsit másabb lesz a kamerák elhelyezése.

A lenti látható képen már egy kicsit máshogy vannak elhelyezve a kamerák, de azt azért érdemes megjegyezni, hogy ez a fotó sem hivatalos forrástól származik. Ez pedig azt jelenti, hogy még egyáltalán nem biztos, hogy így fog kinézni a Redmi K40 vagy akár a Redmi K40 Pro.

redmi-k40

Ha már a modelleknél tartunk nem árt kitérni a hardverspecifikációkra sem. A hírek szerint LCD kijelzővel és 4500 mAh-s akkumulátorral jön majd a Redmi K40 és a képek alapján 3,5 milliméteres jack csatlakozó is lesz.